Villa Galtabäck

BIMAB-Villan!

Vi förverkligar ditt nya drömboende med kompletta huspaket

Berätta din idé för oss så får du en partner som ombesörjer din totalentreprenad.

Skall du bygga ny villa?

Kontakta oss med era idéer, så sätter vi oss ned tillsammans för att se vad vi kan göra för er på er väg mot ert nya boende.

Vi har ett nära samarbete med ett mindre antal leverantörer, som gör det möjligt för oss att kunna erbjuda dig som beställare en entreprenad där vi även levererar ett komplett materialpaket till hela er villa – BIMAB-Villan!

Vi riktar främst in oss mot helhetsåtaganden i form av total- alternativt generalentreprenad. Vi har egen personal inom bygg och kakel. I övrigt vi även hjälp av ett fåtal samarbetspartners som vi behöver för att hjälpa dig att få det slutresultat som du önskar. Vi har endast ett fåtal underleverantörer/entreprenörer som vi känner mycket väl och har jobbat tillsammans med länge.

Trygghet när du bygger ny villa

Våra främsta styrkor är att vi med vår kvalificerade byggsamordning kan fungera som din ”lots” från start till färdigt hus och att våra kompetenta och duktiga medarbetare har en stark vilja och ett stort engagemang för att kunna uppfylla våra kunders önskemål.

Väljer du att bygga din villa med oss vet du att du får en entreprenör att lita på. Vi hjälper gärna till med referenser som själva kan dela med sig av sin erfarenhet av att ha oss som entreprenör.

Att bygga villa är ett stort beslut och det tar tid innan man kommer i mål, men låt oss lotsa er på vägen så ser vi till att det blir en trygg resa till ert nya boende. Läs mer om hur det går till att bygga en villa och tveka inte att kontakta oss för mer information.

Hyssna
Hyssna

BIMAB-Villan är en del av Byggservice i Mark AB

Vår främsta fokus ligger på helhetsåtaganden i form av totalentreprenad alternativt generalentreprenad. Vi har ett fåtal samarbetspartners som vi samarbetar med för att kunna leverera ett bra slutresultat, med hög kvalitet, till er som kund.

Vi kan erbjuda dig som beställare ett koncept för småhusbyggnation som vi kallar för BIMAB-Villan. Vi tar, tillsammans med dig som beställare, fram en lösning för just din villabyggnation.

Det som särskiljer oss från många andra är att vi i vårt åtagande erbjuder ett mervärde då det alltid ingår kvalificerad byggsamordning med protokollförda möten under entreprenadtiden samt en roll att fungera som er ”lots” från tidigt skede fram till arbetens avslut.